Через обстріл Харківщини є загиблі та поранені, зруйновані об’єкти інфраструктури

За добу з 30 на 31 січня російські окупаційні війська обстрілювали мирне населення Харківщини.

Минулої доби російські окупанти обстрілювали Куп'янськ, Вовчанськ, Стрілечу, Дворічну та інші прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок обстрілів Вовчанська, на жаль, загинув 62-річний цивільний чоловік. Жінка 83 років отримала поранення. Госпіталізована в стані середньої тяжкості.

У місті пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, об'єкти промисловості, будівля районного відділу Нацполіції, релігійна споруда, виробниче підприємство, магазин і 3 торговельних павільйони.

За інформацією ГУ ДСНС у Харківській області, 30 січня у Куп’янську снаряд далекобійної артилерії ворога влучив у приватну оселю, поранений 41-річний чоловік, пошкоджений житловий будинок та 2 легкові автомобілі, сталась пожежа, яку оперативно загасили вогнеборці 44-ї ДРПЧ.

У Куп'янську внаслідок ворожих обстрілів зруйновано локомотивне депо та пошкоджено приватні житлові будинки. У селищі Ківшарівка пошкоджена будівля лікарні.

30 січня продовжувались аварійно-рятувальні роботи і пошук загиблої жінки у зруйнованому ракетою житловому чотирьохповерховому будинку у Київському районі міста Харкова з метою демонтажу аварійних конструкцій будинку для отримання доступу до тіла загиблої та вилучення його з-під завалів. Сьогодні роботи будуть продовжені.

На пожежах, не пов’язаних з ворожими обстрілами, 1 особа загинула і 1 постраждала.

Загиблу літню жінку виявили на згарищі приватної оселі в Ізюмському районі. А в селі Котляри Харківського району під час пожежі у своєму будинку отримала отруєння чадним газом та опіки верхньої кінцівки 63-річна жінка. Пожежу на площі 10 кв.м. оперативно ліквідували рятувальники 11-ї ДПРЧ з Харкова. Причина її виникнення встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські війська обстріляли Харківську область: є загроза нових ударів

Російські окупаційні війська обороняють раніше зайняті рубежі на Харківщині. Високою залишається загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Куп’янському напрямку противник продовжує обороняти раніше захоплені рубежі. Відзначається зневіра особового складу підрозділів російської федерації у рішеннях власного військово-політичного керівництва та виснаження особового складу від інтенсивності бойових дій.

На Слобожанському напрямку обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено. На полігонах республіки білорусь триває підготовка підрозділів противника. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися