Російська атака на Харківську область: що відомо

Протягом доби постраждалих серед цивільних не зафіксовано

Минулої доби ворог обстріляв з артилерії та мінометів населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів, що межують з лінією зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

У результаті обстрілів Куп'янська, за словами очільника області, було пошкоджено адмінбудівлю медичного закладу та приватні житлові будинки. 

У Вовчанську вогонь окупанти вели вогонь переважно по приватній житловій забудові. Пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди, сталися пожежі.

В Обласному центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що протягом доби постраждалих серед цивільних не зафіксовано.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії, наші захисники надійно тримають свої позиції та завдають втрат російським окупантам. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!”, - написав Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю, 5 лютого, вранці ворожі війська обстріляли Харків. “Увага! Жителі Харкова та області, окупанти завдають ударів! Залишайтеся в укриттях!”, - написав керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

У місцевих Telegram-каналах повідомляють про ймовірний “прильот” у центрі Харкова. 

Повітряну тривогу у Харкові оголосили близько 8:20. Згодом пролунали вибухи.

Олег Синєгубов підтвердив інформацію про влучання. “Зафіксовано “прильот” у центральній частині міста. Попередньо ракета С-300. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється”, - написав він.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що по центру Харкова вдарили дві ворожі ракети. Обстріляли Київський район міста. Попередньо йдеться про ракети С-300. 

“Інформації про жертв удару поки немає - на місці потрапляння ракет вже працює ДСНС, розбирають завали та проводять пошукову операцію”, - написав очільник міста.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися