Які роботи виконують у житлових будинках, постраждалих від ранкових обстрілів

У пошкодженій будівлі університету фахівці продовжують розбирати завали та усувати аварійність пошкоджених ділянок

У житлових будинках, що постраждали у результаті ранкового обстрілу центру Харкова, фахівці запустили опалення та зараз працюють над відновленням електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону повідомив, що комунальні служби усі разом працюють, щоб відновити послуги в цих будинках. “Зараз ми вже змогли запустити опалення, підключаємо електрику”, - повідомив мер. 

За його словами, відновлювальні роботи також виконують у пошкодженій будівлі Харківського національного університету міського господарства ім. О. М. Бекетова. Там фахівці продовжують розбирати завали та усувати аварійність пошкоджених ділянок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вранці 5 лютого російські військові обстріляли центральну частину Харкова. За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 5 лютого 2023 року близько 8:20 російські військові обстріляли Київський район м. Харкова. Одна з ракет влучила у п'ятиповерхову будівлю вищого навчального закладу та завдала серйозних руйнувань. Охоронець отримав поранення

Інша ворожа ракета влучила поблизу житлового будинку. Постраждали четверо мешканців: 58-річний чоловік, дві жінки віком 54 років та 83-річна жінка.

За попередніми даними, окупанти обстріляли Харків двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися