Що зробили у будинках, пошкоджених учорашніми обстрілами

В одному з пошкоджених будинків відсутнє електропостачання

Працівники комунальних підприємств міста закрили 369 вікон на 15 об'єктах, які були пошкоджені у результаті ракетного обстрілу 5 лютого. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті житлово-комунального господарства розповіли, що зокрема, у восьми житлових будинках закрили 193 вікна у квартирах та 36 вікон у під’їздах. Також спеціалісти обстежили покрівлі чотирьох житлових будинків та ліквідували аварійність зруйнованих ділянок. Враховуючи те, що пошкоджені об'єкти є пам'ятниками архітектури, роботи з відновлення покрівлі почнуть виконувати після проведення відповідних заходів та процедур. 

Наразі в одному з пошкоджених будинків відсутнє електропостачання. На місці події продовжують  працювати спеціалісти КСП “Харківміськліфт” та АТ “Харківобленерго”. 

У департаменті зазначили, що  працівники комунальних служб зібрали та вивезли 160 куб. м будівельного сміття, а також знесли п’ять та обрізали два пошкоджених дерева. Сьогодні, 6 лютого, прибирати сміття продовжують 10 двірників і 20 волонтерів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у результаті обстрілу Харкова 5 лютого у восьми житлових будинках було пошкоджено 193 вікна у квартирах і 36 вікон у під'їздах. Також у результаті обстрілів пошкодження отримали дахи чотирьох житлових будинків загальною площею понад 1,8 тис. кв. м.  У КП “Харківські теплові мережі” повідомили, що аварійні бригади оперативно локалізували можливі збої в системі теплопостачання будинку, який найбільше постраждав від обстрілів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися