Під мінометним обстрілом загинув відомий харків'янин: деталі

Спортсмен займався волонтерством, згодом вступив до лав ЗСУ

У Луганській області у Білогорівці під мінометним обстрілом загинув харківський бодібілдер Дмитро Підопригора - володар Кубка України з бодібілдингу та фітнесу 2021 року, відкритого Кубка Полтавської області, неодноразовий призер чемпіонатів України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту повідомили, що 34-річний спортсмен з початку повномасштабного вторгнення Росії на територію Україну займався волонтерством. Згодом вступив до лав ЗСУ. Дмитро Підопригора загинув 19 січня. 

“Співчуття рідним, близьким і друзям. Вічна пам’ять Герою!”, - зазначили в міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що російські військові продовжують обстрілювати Харківську область. У неділю, 5 лютого, о 8:20 ворог завдав двох ударів ракетами С-300 по центру Харкова. У результаті влучання було пошкоджено будівлю одного з вишів та житлові будинки. Поранення отримали 5 цивільних осіб. Станом на ранок 6 лютого у лікарні перебуває 54-річна жінка у стані середньої тяжкості. Решта постраждалих отримали легкі ушкодження та лікуються амбулаторно. Також, протягом минулої доби ворог обстрілював з артилерії та мінометів населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області, розташовані поруч з лінією зіткнення.

Ворожі війська пошкодили багатоквартирні будинки, приватні будинки, об’єкт інфраструктури, офісні приміщення та автомобілі. В області триває гуманітарне розмінування. За добу спеціалісти піротехнічних підрозділів ДСНС обстежили 2 тис. кв. м території та знешкодили 50 вибухонебезпечних предметів.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися