Обстріли Харківщини не вщухають: де були “прильоти”

Ворожий снаряд влучив у міську лікарню у Вовчанську

Минулої доби ворожі війська продовжували обстрілювати з танків, мінометів та артилерії населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів, що межують з лінією зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Під ворожий удар потрапили Вовчанськ, Стрілеча, Глибоке, Дворічна, Куп’янськ, Котлярівка та ін. 

У Вовчанську Чугуївського району ворог влучив у міську лікарню. Горів дах на площі 150 кв. м. З бомбосховища лікарні евакуювали 8 людей. Крім того, внаслідок обстрілу міста згорів автомобіль цивільних, пошкоджено приватний будинок і трансформаторний стовп.

У Куп’янському районі внаслідок обстрілів було пошкоджено дві житлові 5-поверхівки, приватний будинок і господарчі споруди. На щастя, обійшлося без постраждалих.

За словами Олега Синєгубова, триває гуманітарне розмінування області. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 13 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення наші захисники надійно тримають свої позиції та завдають втрат російським окупантам. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!”, - написав начальник ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ситуація на лінії зіткнення на Харківщині складна, але контрольована. “Найгарячіше на Куп'янському напрямку. Ми спостерігаємо там скупчення ворожої техніки, але ознак наступу немає”, - повідомив очільник області. За його словами, українські збройні сили готові до будь-яких варіантів розвитку подій. “В режимі 24/7 ми працюємо над посиленням обороноздатності наших територій”, - запевнив Олег Синєгубов.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися