Чи є загроза наступу військових РФ на Харків

У Харківській ОВА зазначили, що ситуація на фронті складна, але контрольована

Загрози наступу на Харків немає. Про це Українському Радіо Харків розповів заступник голови обладміністрації Роман Семенуха, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Чиновник зазначив, що чутки про нові спроби наступу російських військ, є частиною ІПСО — інформаційно-психологічної операції.

За словами Романа Семенухи, Харкову загрожують ракетні удари, інших загроз немає. Він зазначив, що ситуація на фронті складна, але контрольована. “Те, що відбувається істерика окремих харків'ян, бо інакше це не назвеш, нагадує їхню реакцію у березні-квітні. Я вважаю, що це ІПСО — інформаційна операція”, - висловив упевненість Семенуха. На його думку, це спланована операція країни-агресора. Вона проводиться з метою посіяти паніку і змусити Генштаб змінювати думку щодо пріоритетів на напрямках відбиття агресії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що про складну, але контрольовану ситуацію в регіоні розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. “Найгарячіше на Куп'янському напрямку. Ми спостерігаємо там скупчення ворожої техніки, але ознак наступу немає”, - повідомив очільник області. За його словами, українські збройні сили готові до будь-яких варіантів розвитку подій. “В режимі 24/7 ми працюємо над посиленням обороноздатності наших територій”, - запевнив він.

Також начальник ХОВА розповів про ліквідацію наслідків ракетних обстрілів Харкова, які сталися 5 лютого. Олег Синєгубов розповів, що житлові будинки, поруч з якими влучила російська ракета, отримали значні пошкодження. Були вибиті майже всі вікна, пошкоджено майже 200 кв. м покриття даху. Усім мешканцям, які потребують житла, буде надано місце для тимчасового проживання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися