У Харкові терміново потрібна кров

Донори можуть здати кров всього за 10 хвилин.

Харківський обласний центр служби крові  повідомляє, що у центрі закінчилися запаси крові, інформують "Коментарі. Харків".

Запаси 1-, 2-, 3- та 4- груп крові закінчились, тому немає що передавати лікарням та бійцям, якім потрібні ці групи.

"Ми не повинні відмовляти пораненим в крові, через її дефіцит. Будь ласка! Станьте донором!  Донація займає 10 хвилин вашого часу. Для Вас 10 хвилин — для людини ціле життя". – закликають у центрі служби крові.

Здати кров можна на Клочківській, 366, з понеділка по п’ятницю: з 08:00 до 15:00, суботу: з 08:00 до 13:00.

Питання за телефоном: +380 (95) 570 47 66.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Увечері харків’яни чули багато вибухів: де сталися "прильоти"

Під час обстрілу начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив, що наносяться ракетні удари та закликав усіх бути обережними, не залишати укриття. Пізніше очільник області повідомив, що російські ракети влучили у центральній частині Харкова.

"Влучання ворожих ракет зафіксовано у центральній частині Харкова. Попередньо С-300, від 6 до 10 ракет. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється", – написав Олег Синєгубов.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що на місці влучання однієї з ракет сталася пожежа.

"Шість "прильотів" по Харкову. Поки маємо підтвердження про удари по промисловому об‘єкту у Київському районі міста. Також маємо інформацію про пожежу на місці одного з прильотів", – написав міський голова.

Також за інформацією Генштабу, обстріли не вщухали і в Харківській області.

На Слобожанському напрямку обстановка залишається без змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Обстрілів зазнали райони населених пунктів Ветеринарне, Стрілеча, Красне, Глибоке, Липці, Стариця, Мороховець, Зелене, Нескучне, Гатище, Вовчанськ, Бударки, Вільхуватка, Красне Перше, Новомлинськ і Кам’янка на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках під вогневий вплив потрапили райони понад 40 населених пунктів. Серед них - Дворічна, Гряниківка, Кучерівка, Куп’янськ, Курилівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Берестове, Крохмальне, Вишневе, Червонопопівка і Кузьмине Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися