Олег Синєгубов про наміри Росії та ситуацію на фронті

Українські захисники надійно тримають позиції на фронті

Українці знають про всі плани ворога, вони не змінились з 24 лютого, коли військові РФ підло вночі напали на українську землю. Про це заявив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, повідомляють "Коментарі. Харків".

Він нагадав, що тоді “ми встояли та змогли вигнати окупантів”. І зараз українці сильні як ніколи. “Нас об’єднує одна мета – остаточна перемога над ворогом та звільнення всіх територій нашої держави”, - наголосив очільник Харківської ОВА. 

За його словами, ситуація на фронті контрольована. Українські захисники надійно тримають позиції, а по деяких напрямках навіть контратакують ворога, завдаючи йому щоденних втрат. “Так, складно. Але Україна переможе. Нас підтримує весь цивілізований світ. Слава Україні і Слава ЗСУ!”, - наголосив керівник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що, за даними ХОВА, загрози наступу на Харків немає. Заступник голови обладміністрації Роман Семенуха зазначив, що чутки про нові спроби наступу російських військ, є частиною ІПСО — інформаційно-психологічної операції. За словами Романа Семенухи, Харкову загрожують ракетні удари, інших загроз немає. Він зазначив, що ситуація на фронті складна, але контрольована. “Те, що відбувається істерика окремих харків'ян, бо інакше це не назвеш, нагадує їхню реакцію у березні-квітні. Я вважаю, що це ІПСО — інформаційна операція”, - висловив упевненість Семенуха. На його думку, це спланована операція країни-агресора. Вона проводиться з метою посіяти паніку і змусити Генштаб змінювати думку щодо пріоритетів на напрямках відбиття агресії.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися