У метро Харкова будуть по-іншому курсувати потяги

Через запуски ракет по всім областям України є перебої з електропостачанням.

З технічних причин тимчасово було збільшено інтервали на усіх трьох лініях Харківського метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

"Просимо вас віднестися з розумінням до склавшоїся ситуації та перепрошуємо за тимчасові незручності", - йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харкова рано вранці: де сталися "прильоти"

Сьогодні близько четвертої ранку російські війська випустили ракети по містам України. Харків’яни чули близько десяти гучних вибухів та спостерігали, як ракети летіли з російського Бєлгорода.

Міський голова Харкова Ігор Терехов написав о 04:36: "О четвертій ранку серія ударів по Харкову. Ворог цілить по об‘єктах критичної інфраструктури. Можуть бути перебої з електрикою, водо-та теплопостачанням.

Про жертви та руйнування інформація наразі уточнюються.

Всі міські служби та ДСНС працюють над усуненням наслідків нічного обстрілу".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав вже о 04:42: "Окупанти завдали ударів по критичній інфраструктурі. Зафіксовано біля 10 вибухів.

У деяких районах перебої з електроенергією. На місцях вибухів вже працюють екстрені служби. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється".

У Харкові ліквідовують наслідки обстрілу школи та житлового будинку

Комунальники відбудовують постраждалу школу та будинок.

В Основ'янському районі відремонтували дах Харківської загальноосвітньої школи №7, який постраждав внаслідок ворожого обстрілу. Бригади КП "Харківспецбуд" відновили 540 кв. м покрівлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також у Салтівському районі продовжують ліквідовувати наслідки руйнування житлових будинків, пошкоджених внаслідок обстрілів. На виконання доручення Харківського міського голови Ігоря Терехова будівельники повністю відновлять пошкоджений будинок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися