Нові ракетні удари по Харкову: що відомо

Було зафіксовано три влучання ворожих ракет С-300 у Харкові

У суботу, 11 лютого, ворожі війська завдали чергового удару по Харківській області - “прильоти” сталися в Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

“Увага! Жителі Харкова та області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях!”, - застеріг жителів Харкова та області Олег Синєгубов.

Потім очільник Харківської ОВА повідомив, що з за попередніми даними, зафіксовано три влучання ворожих ракет С-300 у місті. У результаті обстрілу було пошкоджено один з інфраструктурних об’єктів. “Інформація про постраждалих та масштаби руйнувань уточнюються”, - повідомив Олег Синєгубов. 

Згодом стало відомо про постраждалих. “Внаслідок ударів окупантів осколкові поранення отримав 35-річний цивільний чоловік. Його госпіталізовано, медики надають всю необхідну допомогу”, - розповів начальник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що російські війська можуть вчинити спроби наступу на Харківську область. За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, новий наступ російських військ може розпочатися у Харківській чи Запорізькій областях. Данілов зазначив, що спроби наступу або на харківському, або на запорізькому напрямку, звичайно, будуть зроблені. При цьому,  наскільки ці спроби будуть успішними, "залежатиме від нас". Активізацію наступальних дій секретар РНБО пояснює річницею війни. За його словами, Росії "треба щось показати перед своїм народом". 

Олег Синєгубов не виключає спроби наступу РФ на Куп'янському та Дворічанському напрямках.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися