У Харківській області може розпочатися новий наступ військ РФ: що відомо

Ворог посилює свою військову присутність на лінії фронту у Харківській області

Російські війська можуть вчинити спроби наступу на Харківську область. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію секретаря РНБО Олексія Данилова та начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова

За словами Олексія Данилова, новий наступ російських військ може розпочатися у Харківській чи Запорізькій областях. Данилов зазначив, що спроби наступу або на харківському, або на запорізькому напрямку, звичайно, будуть зроблені. При цьому,  наскільки ці спроби будуть успішними, "залежатиме від нас".

Активізацію наступальних дій секретар РНБО пояснює річницею війни. За його словами, Росії "треба щось показати перед своїм народом". 

Начальник Харківської ОВА також не виключає контрнаступу військ РФ на Харківщині. За його словами, ворог посилює свою військову присутність на лінії фронту.

Він повідомив, лінія фронту проходить по Куп'янському району. До того ж ворожі війська постійно намагаються атакувати, однак зазнають втрат і виступають на раніше зайняті позиції. “Ми чуємо інформацію про спроби повторного наступу на місто Харків, на населені пункти Харківщини. Ми до цього готові”, - зазначив очільник області. 

Олег Синєгубов повідомив, що ворог посилює свою військову присутність на лінії фронту – це по Куп'янському, Дворічанському напрямку, в напрямку Кремінної. Мета загарбників – не давати просуватися Збройним силам України. За його словами, українські військові до цього “повністю підготовлені”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що, за інформацією Харківської ОВА, ситуація на фронті складна, але контрольована.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися