Що встигли відновити в Харкові після попереднього обстрілу

Харків’ян вдалося забезпечити теплом, світлом, водою та газом

Станом на вечір 11 лютого енергетикам та фахівцям комунальних служб вдалося налагодили роботу об'єктів критичної інфраструктури міста Харкова. Про це в ефірі національного телемарафону розповів Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків".

За словами очільника міста, у результаті обстрілів, які трапилися у п'ятницю, 10 лютого, значних пошкоджень зазнала енергетична система, зокрема, ТЕЦ і трансформаторні підстанції. Попри це, харків’ян вдалося забезпечити теплом, світлом, водою та газом.  

“Завдяки нашим енергетикам та комунальникам зараз все стабільно. Є планові відключення, але вся критична інфраструктура міста працює в повному обсязі”, - зазначив міський голова.  

Також очільник міста повідомив, що, попри певну нестачу електроенергії, громадський електротранспорт працював згідно з розкладом. А фахівці проводили відповідні роботи, щоб відновити енергетичну систему у повному обсязі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 11 лютого, ворожі війська завдали чергового удару по Харківській області - “прильоти” сталися у Харкові. “Увага! Жителі Харкова та області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях!”, - застеріг жителів Харкова та області Олег Синєгубов. Потім очільник Харківської ОВА повідомив, що з за попередніми даними, зафіксовано три влучання ворожих ракет С-300 у місті. У результаті обстрілу було пошкоджено один з інфраструктурних об’єктів. “Інформація про постраждалих та масштаби руйнувань уточнюються”, - повідомив Олег Синєгубов. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися