Яка організація готова відновлювати у Харкові об'єкти, пошкоджені обстрілами

Агенція готова вже зараз взяти на себе реалізацію декількох пріоритетних для міста проєктів

Харківський міський голова Ігор Терехов у суботу, 11 лютого, провів зустріч з головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафою Найємом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Сторони обговорили можливість взаємодії міської та державної влади у питанні відновлення інфраструктури Харкова, яка була пошкоджена у результаті російської збройної агресії. За словами Ігоря Терехова, найбільше руйнувань зазнали об'єкти житлового фонду, соціальної та критичної інфраструктури. Наприклад, потрібно відновити 50 медичних установ і 106 дитячих садків. 

Своєю чергою Мустафа Найєм зазначив, що агенція готова вже зараз взяти на себе реалізацію декількох пріоритетних для міста проєктів. За словами голови агентства, для цього необхідно обрати у кожному напрямі по три проєкти та надати проєктно-кошторисну документацію. Після цього паралельно з реалізацією цих проєктів розроблятиметься документація для наступних. 

Ігор Терехов наголосив, що зі свого боку зробить все можливе, щоб реалізація цих проєктів почалася якнайшвидше.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 11 лютого, ворожі війська завдали чергового удару по Харківській області - “прильоти” сталися у Харкові. “Увага! Жителі Харкова та області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях!”, - застеріг жителів Харкова та області Олег Синєгубов. Згодом стало відомо про постраждалих. Осколкові поранення отримав 35-річний цивільний чоловік.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися