Війська РФ атакують на Харківщині: подробиці

Ознак формування наступальних угруповань на Слобожанському напрямках не виявлено

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районі населеного пункту Гряниківка Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. Також атаки російських військових були у Луганській, Донецькій та Запорізькій областях. 

При цьому ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. За інформацією Генштабу, на Слобожанському напрямку суттєвих змін не спостерігається, не виявлено ознак формування наступальних угруповань. Ворожі війська продовжують обстрілювати Харківську область. Під ворожий вогонь потрапили наступні населені пункти:

  • Красне,

  • Глибоке,

  • Вовчанськ,

  • Фиголівка,

  • Новомлинськ,

  • Дворічна.

На Куп’янському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли низки населених пунктів. Зокрема це - Кислівка, Котлярівка, Піщане і Берестове Харківської області. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що росіяни значно посилили обстріли міста Харкова. Цим вони намагаються зламати незламний Харків. Однак це їм не вдається і не вдасться ніколи. “Ми відстоїмо місто Харків, відстоїмо Україну та обов'язково переможемо”, - наголосив очільник Харкова Ігор Терехов. За його словами, цими ударами Харків та харків'ян не зламати. 

У суботу, 11 лютого, ворожі війська завдали чергового удару по Харківській області - “прильоти” сталися в Харкові. Зафіксовано три влучання ворожих ракет С-300 у місті. У результаті обстрілу було пошкоджено один з інфраструктурних об’єктів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися