Чому Росія збільшила інтенсивність обстрілів Харкова

За словами Ігоря Терехова, росіяни хочуть зламати харків'ян

Росіяни значно посилили обстріли міста Харкова. Цим вони намагаються зламати незламний Харків. Однак це їм не вдається і не вдасться ніколи. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі одного з телеканалів, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Ми відстоїмо місто Харків, відстоїмо Україну та обов'язково переможемо”, - наголосив очільник Харкова. 

За його словами, цими ударами Харків та харків'ян не зламати. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 11 лютого, ворожі війська завдали чергового удару по Харківській області - “прильоти” сталися в Харкові. “Увага! Жителі Харкова та області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях!”, - застеріг жителів Харкова та області Олег Синєгубов. Потім очільник Харківської ОВА повідомив, що з за попередніми даними, зафіксовано три влучання ворожих ракет С-300 у місті. У результаті обстрілу було пошкоджено один з інфраструктурних об’єктів. “Інформація про постраждалих та масштаби руйнувань уточнюються”, - повідомив Олег Синєгубов. 

Згодом стало відомо про постраждалих. “Внаслідок ударів окупантів осколкові поранення отримав 35-річний цивільний чоловік. Його госпіталізовано, медики надають всю необхідну допомогу”, - розповів начальник Харківської ОВА.

Очільник області розповів, що у результаті ворожої атаки було завдано руйнувань одному з підприємств. Після удару на місці обстрілу сталася масштабна пожежа. Також було зафіксовано влучання у депо "Нової пошти". 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися