У Харківській області підірвався цивільний: що відомо

Олег Синєгубов закликав жителів області бути максимально уважними та обережними

На Харківщині біля села Нова Гусарівка Балаклійської територіальної громади на вибуховому пристрої підірвався співробітник "Харківобленерго". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник області розповів, що 46-річний чоловік отримав серйозну травму та був госпіталізований. Зараз медики надають йому усю необхідну допомогу.

Олег Синєгубов вкотре звернувся до жителів Харківської області та нагадав, що мінна небезпека в регіоні залишається дуже високою. “Закликаю усіх бути максимально уважними та обережними. Пересувайтеся тільки перевіреними шляхами, не виходьте на узбіччя, не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля”, - наголосив начальник Харківської ОВА. Він нагадав, що у разі виявлення підозрілого предмета в жодному разі не потрібно його  чіпати - варто відразу звернутися до ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок,13 лютого, зранку ворог знову обстріляв Куп'янськ. У місті пошкоджені житлові будинки, сталися пожежі. Обійшлося без постраждалих.  Протягом минулої доби ворог з артилерії та мінометів обстріляв щонайменше 10 прикордонних населених пунктів Чугуївського та Куп'янського районів. За інформацією начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, найбільше постраждали Куп'янськ, Вовчанськ та смт Дворічна. У результаті обстрілів пошкоджені переважно приватні житлові будинки.  У Вовчанську, внаслідок влучання у приватний будинок, поранення отримав 47-річний цивільний чоловік. Також за добу піротехніки знешкодили 39 вибухонебезпечних предметів.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися