“Прильоти” на Харківщині: є руйнування та постраждалі

За добу у Харківській області піротехніки знешкодили 39 вибухонебезпечних предметів

У понеділок,13 лютого, зранку ворог знову обстріляв Куп'янськ. У місті пошкоджені житлові будинки, сталися пожежі. Обійшлося без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Протягом минулої доби ворог з артилерії та мінометів обстріляв щонайменше 10 прикордонних населених пунктів Чугуївського та Куп'янського районів. За інформацією начальника Харківської ОВА, найбільше постраждали Куп'янськ, Вовчанськ та смт Дворічна. У результаті обстрілів пошкоджені переважно приватні житлові будинки. 

У Вовчанську, внаслідок влучання у приватний будинок, поранення отримав 47-річний цивільний чоловік. 

Також у Харківській області триває розмінування деокупованих районів. За добу піротехніки знешкодили 39 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення наші Захисники надійно тримають свої позиції та дають рішучу відсіч ворогу. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу!”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районі населеного пункту Гряниківка Харківської області. Також атаки російських військових були у Луганській, Донецькій та Запорізькій областях. При цьому ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. За інформацією Генштабу, на Слобожанському напрямку суттєвих змін не спостерігається, не виявлено ознак формування наступальних угруповань.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися