У найпостраждалішому районі Харкова відновлюють трамвайне сполучення

Мешканці Північної Салтівки зможуть користуватися електротранспортом вже у лютому.

24 лютого на Північній Салтівці у Харкові готуються відновити рух трамваїв. Про це Суспільне Харків розповів начальник енергослужби "Міськелектротранссервіс" Володимир Миколаєнко, інформують "Коментарі. Харків".

Нині комунальні бригади відновлюють лінії, які були пошкоджені під час російських обстрілів. Майже 8 кілометрів контактного проводу довелося замінити, каже Миколаєнко. За його словами, відновлювальні роботи розпочалися 2 січня.

"Повністю замінили контактний дріт, ремонтували кабельні лінії, приміщення тягових підстанцій. Троси частково на 50-60% замінили", — розказав Миколаєнко.

Закінчити роботи та відновити рух трамваїв збираються 24 лютого, говорить комунальник.

"Людям добиратись зараз складно. Хоч туди (на Північну Салтівку – ред.) тролейбусний рух на Наталії Ужвій, але з іншого крила Північної Салтівки людям складно доїжджати, а це розв’яже питання", — сказав Володимир Миколаєнко.

Після Північної Салтівки відновлювати трамвайні лінії (малося на увазі тролейбусні лінії — ред.) будуть у селищі Жуковського, говорить Володимир Миколаєнко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 14 лютого: Сили оборони відбили атаку окупантів в області

За минулу добу з 13 на 14 лютого російські окупаційні війська продовжують атакувати лінію оборони на Харківщині. Крім того, загроза завдання ударів російською федерацією залишається високою по всій території України. Водночас, наша система протиповітряної оборони постійно зміцнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Зазнає значних втрат. Збройні Сили України вживають додаткових заходів для посилення оборони.

За минулу добу підрозділи наші воїни відбили атаки окупантів в районах населеного пункту Гряниківка Харківської області.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено. На полігонах республіки білорусь тривають заходи бойової підготовки російських військ.

Минулої доби ворожих обстрілів зазнали райони населених пунктів Ветеринарне, Красне, Вовчанськ і Дворічанське на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник обстріляв з танків, мінометів та артилерії райони населених пунктів Новомлинськ, Дворічна, Масютівка, Синьківка, Куп’янськ, Степова, Кислівка, Табаївка, Крохмальне, Берестове, Піщане, Вишневе і Чернещина Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися