Уночі харків’яни чули вибухи: де сталися «прильоти»

Пошкоджено житлові будинки та багато автівок.

Минулої доби ворожого вогневого впливу зазнали населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Зокрема, ворог обстрілював з танків, мінометів та артилерії Гряниківку, Куп’янськ, Вовчанськ, Дворічну, Світличне та інші населені пункти.

Крім того, окупанти завдали авіаційних ударів по Гранову та Удах.

Вчора, після ранкових обстрілів Куп’янська, пошкоджено щонайменше 6 приватних житлових будинків та господарчі споруди. Сталися пожежі.

Також під ворожим вогнем була смт Дворічна. Там вибито вікна у декількох приватних будинках.

Об 11:00 російські війська обстріляли із РСЗВ "Ураган" село Світличне Золочівської територіальної громади. Пошкоджень зазнали одне домогосподарство та електромережі.

Після 11:00 ворог з артилерії обстріляв Вовчанськ. Там пошкоджено 3 приватних будинки.

Вночі, після 23:00, окупанти знову вдарили по Куп’янську. Внаслідок удару згоріли ангар, гаражі та 5 автомобілів, включаючи два автобуси. Площа пожежі становила 700 кв.м.

На щастя, без постраждалих.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 16 лютого: ворог продовжує наступальні дії

У Харківській області продовжуються бойові дії по всій лінії фронту, а також у прикордонних містах та селах. Щодня від обстрілів російських окупантів страждає мирне населення. Залишається висока ймовірність подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському напрямку, в районі Гряниківки Харківської області.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили ворожі атаки в районах  понад 15 населених пунктів.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Ворожого вогневого впливу зазнали райони населених пунктів Гранів, Красне, Світличне, Стрілеча,  Вовчанськ, Землянки, Рублене, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна і Крейдянка  на Харківщині. Окупанти завдали ударів силами армійської авіації з території рф по Гранову і Удах Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв з танків, мінометів та артилерії понад 20 населених пунктів, включаючи Крохмальне, Чернещину, Гряниківку і Кучерівку Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися