Обстріл Харківщини на 18 лютого: противник атакує населені пункти області

Окупанти підступно обстрілюють ракетами мирне населення вночі.

У Харківській області не вщухають обстріли російськими військовими по населених пунктах біля кордону та у прифронтовій зоні. Загроза подальших російських ракетних ударів залишається дуже високою по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Основні зусилля ворог зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

За минулу добу наші воїни відбили атаки окупантів в районах  населених пунктів Гряниківка і Синьківка Харківської області.

На Слобожанському напрямку наступальних угруповань ворога не виявлено.  Обстрілів зазнали райони населених пунктів Ветеринарне, Гранів, Козача Лопань, Стрілеча, Красне, Борисівка, Веселе, Стариця, Красне Перше на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник здійснив обстріли понад 15 населених пунктів. Зокрема це – Гряниківка, Кучерівка, Крохмальне і Берестове Харківської області.

Протягом доби противник завдав 6 ракетних ударів по цивільній інфраструктурі Куп’янська, що на Харківщині. Пошкоджено 3 приватні та один багатоповерховий будинки. Крім того, ворог загалом завдав 10 авіаційних ударів та здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області активно проходить евакуація – Олег Синєгубов

Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення Харківської області.

Позавчора протягом дня під обстрілами окупантів перебувало місто Вовчанськ. Ворог застосовував і бойову авіацію, і артилерію. Вночі ворожі війська підступно обстріляли Харків. Через що у прифронтових населених пунктах відбувається евакуація. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Всі запити щодо евакуації ми оперативно задовольняємо та вивозимо людей на більш безпечні території. Наразі активно іде евакуація із населеного пункту Дворічна. Там поблизу йде лінія фронту. І навіть евакуаційна дорога обстрілюється постійно, але попри все евакуацію ми не зупиняємо. Із Куп’янського напрямку евакуйовано більше 1 тис. людей. І є ще заявки в роботі", – розповів очільник області в етері телемарафону "Єдині новини".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися