Російські війська вбили людину на Харківщині

Окупанти завдали авіаудар та били з артилерії по населеним пунктам Харківщини.

Минулої доби ворог зі ствольної та реактивної артилерії, танків та мінометів обстріляв щонайменше 15 населених пунктів Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів. По м. Вовчанськ було завдано авіаудару. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Куп'янську під обстрілом перебував приватний житловий сектор. Пошкоджені будинки, сталися пожежі.

Внаслідок обстрілів смт Дворічної Куп'янського району пошкоджено приватний будинок, сталася пожежа. На жаль, загинув 68-річний цивільний чоловік.

У Вовчанську Чугуївського району ворог обстріляв Центр первинної медико-санітарної допомоги. Пошкоджено будівлі лікарні, гаражі та автомобілі.

Внаслідок обстрілу с. Першотравневе Харківського району пошкоджено житловий будинок, зазнав поранення цивільний чоловік. Отримав медичну допомогу на місці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові мешканці можуть долучитися до перейменування вулиць та узвозів

Харків’ян запрошують долучитися до обговорення щодо перейменування топонімів, пов’язаних з російською федерацією, з метою гармонізації громадського простору. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Запропоновані назви розробили спільними зусиллями Харківської топонімічної групи, Центру краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька, Харківської соціологічної мережі та відділу топоніміки Харківської міської ради.

З пакетом пропозицій з перейменування вулиць міста можна ознайомитися за посиланням. Долучитися до обговорення можна тут. Наразі перейменувати пропонують 18 топонімів: це вулиці, провулки та узвози.

Участь в опитуванні можуть взяти громадяни, які зареєстровані в місті Харкові, незалежно від того, де вони перебувають зараз, або зареєстровані у місті як ВПО. Якщо можливості долучитися до обговорення в електронному форматі немає, можна завітати до районного центру надання адміністративних послуг, звернутися до відповідного спеціаліста і висловити своє ставлення до перейменування.

Крім того, пропозиції приймаються електронною поштою: [email protected]a.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися