«Подавав набої»: у Харківській області чоловік прихистив російських окупантів та зберігав ворожу зброю

Після деокупації села чоловік агітував односельців підтримувати ворога.

61-річний мешканець села Миколаївка Чугуївського району під час окупації активно "колаборував" з росіянами – деякі з російських військових жили в нього вдома, зберігали зброю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Слідчого Управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова.

"Цей дідусь не тільки їх годував та давав прихисток, а і самостійно зберігав російську зброю. Навіть після деокупації він розповідав своїм односельчанам, що треба підтримувати російську агресію", – зазначив головний слідчий Харкова.

Під процесуальним керівництвом прокуратури та оперативним супроводом УСБУ області провели в нього обшуки – вилучили коробки з набоями, протитанкові гранати та гранатомет.

Чоловік затриманий, слідство продовжується. Попереду оголошення підозри.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові чоловік потрапив під трамвай (ФОТО, ВІДЕО)

За словами очевидців водій трамваю одразу зупинив транспорт та намагався сам допомогти чоловіку.

18 лютого о 17:43 на номер “101” надійшло повідомлення про надзвичайну подію, яка трапилась на пр. Героїв Сталінграду у Харкові. 36-річний чоловік потрапив під трамвай. Його тіло було затиснуте між захисним щитом та землею. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Тож рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Харківській області за допомогою спецінструменту зрізали кріплення захисного щита і допомогли медикам витягти постраждалого з-під багатотонної машини.

Далі каретою екстреної медичної допомоги постраждалого госпіталізували до медичного закладу. Вся рятувальна операція зайняла близько 7-10 хвилин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися