Рятувальники Харківщини під постійними обстрілами опікуються про покинутих маленьких істот

Співробітники ДСНС не покидають хатніх тварин, які прибилися до пожежної частини.

Рятувальники з деокупованого прикордонного селища Липці Харківського району надають прихисток хатнім тваринкам, які через війну втратили свої домівки і господарів. Співробітники ДСНС, знаходячись на бойовому чергуванні, постійно наражаються на небезпеку ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Господарі котів та собак вимушені були покинути рідні місця, рятуючись від постійних ворожих обстрілів та бомбардувань.

Налякані постійними вибухами котики і песики віднайшли притулок у пожежно-рятувальні частині. Вогнеборці піклуються за чотирилапими, годують їх та всіляко оберігають. Допомагають рятувальникам в цьому і небайдужі до чужої долі харківські волонтери.

Зокрема, 17 лютого волонтери доставили у пожежну частину корма для котів та собак, а також різноманітні аксесуари від провідного українського виробника ProVET Ukraine для того, щоб зробити життя тваринок якомога комфортнішим та цікавішим.

Рятувальники вірять – дуже скоро Україна повернеться до мирного життя всі безхатні тваринки повернуться у свої домівки або знайдуть нових господарів. А наразі вони докладатимуть максимум зусиль, аби врятувати кожне життя.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові чоловік потрапив під трамвай (ФОТО, ВІДЕО)

За словами очевидців водій трамваю одразу зупинив транспорт та намагався сам допомогти чоловіку.

18 лютого о 17:43 на номер “101” надійшло повідомлення про надзвичайну подію, яка трапилась на пр. Героїв Сталінграду у Харкові. 36-річний чоловік потрапив під трамвай. Його тіло було затиснуте між захисним щитом та землею. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Тож рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Харківській області за допомогою спецінструменту зрізали кріплення захисного щита і допомогли медикам витягти постраждалого з-під багатотонної машини.

Далі каретою екстреної медичної допомоги постраждалого госпіталізували до медичного закладу. Вся рятувальна операція зайняла близько 7-10 хвилин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися