Поліція Харкова показала наслідки російського обстрілу ракетами С-300 (ФОТО)

Російські військові влучили у дитячий садок.

Протягом минулої доби ворог не припиняв обстріли міст та селищ прикордонних районів – поліція задокументувала воєнні злочини росіян

Упродовж 20 лютого противник завдавав ударів з танків, мінометів та артилерії по громадах Чугуївського, Харківського та Куп’янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Ворог вів прицільний вогонь по цивільних об’єктах в селах Зелене, Стрілеча, Новоосинове, смт Дворічна, містах Куп’янськ, Вовчанськ та інших населених пунктах.

Вранці ворог обстріляв Куп'янський район. У селі Новоосинове вибухом зруйновано приватне домоволодіння.

Ввечері внаслідок ракетного обстрілу Куп'янська пошкоджено заклад дошкільної освіти та спортивний об'єкт. Попередньо, військові рф обстріляли місто ракетами С-300.

Вдень у місті Вовчанську через ворожий обстріл загорілося домоволодіння.

В інших населених пунктах також зафіксовані влучання у цивільні об’єкти. Внаслідок обстрілів пошкоджено близько десятка приватних будинків, господарчі споруди та електромережі.

Слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, експерти, вибухотехніки ретельно відпрацювали усі факти обстрілів населених пунктів Харківщини.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Увечері харків’яни чули вибухи: де сталися "прильоти"

Минулої доби ворог обстрілював більше 25 прикордонних населених пунктів в Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах.

Вчора пізно ввечері внаслідок ракетного обстрілу Куп'янська пошкоджено заклад дошкільної освіти та спортивний об'єкт. Також вночі зафіксовані обстріли в с. Ківшарівка Куп'янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В області триває гуманітарне розмінування. За добу знешкоджено ще 37 вибухонебезпечних предметів.

Втім, мінна небезпека в області все ще дуже висока. Сьогодні зранку в с. Рубіжне Чугуївського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік. На місце виїхала бригада медиків. Чоловіка госпіталізували у стані середньої тяжкості.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися