Обстріли Харківщини 21 лютого: є “прильоти” та постраждалі

Військові РФ б'ють виключно по приватному житловому сектору

У вівторок, 21 лютого, близько 13:00 ворожі війська вкотре обстріляли м. Куп’янськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ворожий снаряд влучив у приватний житловий будинок. “На жаль, поранення отримав 68-річний чоловік. Госпіталізований у стані середньої тяжкості”, - зазначив Олег Синєгубов.

Крім того, ворог завдає ударів по смт Дворічна та м. Вовчанськ. За словами начальника ОВА, військові РФ б'ють виключно по приватному житловому сектору. У результаті обстрілів було пошкоджено декілька будинків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, ніхто не розуміє планів керівництва РФ щодо ймовірного повторного наступу на Харків. Він зазначив, що головне – наскільки “ми готові дати відсіч усім цим спробам”. Очільник міста висловив упевненість, що якісь такі спроби будуть і безумовно буде дана відповідь. “Тому тут не потрібно боятися. Ми готові відбивати всі ці спроби і ми переможемо, це безумовно”, - наголосив Харківській міський голова. Ігор Терехов зазначив, що один з потенційних планів росіян – це рух у сторону Куп'янська. На тому напрямку ведуться бої.

Мер Харкова розповів, що уже зараз є дуже багато переселенців з області, що переїхали до міста. “У нас у місті вже є загалом приблизно 80 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Ми їх забезпечили гуртожитками. Це наші громадяни, ми намагаємось створити їм більш-менш нормальні умови для проживання в Харкові”, - зазначив Ігор Терехов. За його словами, раніше велася підготовка до прийому людей і ведеться зараз.



Джерело: https://t.me/synegubov/5592
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися