Харківщина під вогнем: є поранені через обстріли окупантів

Росіяни гатять по житловим будинкам у Харківській області.

Минулої доби ворог обстріляв щонайменше 20 прикордонних населених пунктів в Чугуївському, Куп'янському та Харківському районах області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Куп'янську ракетним обстрілом пошкоджено футбольне поле та трибуну стадіону, будівлю дитячого садка та 5-поверховий будинок. Також ворог бив і по житловому сектору. Поранення зазнав цивільний чоловік. Госпіталізований у стані середньої тяжкості.

Протягом дня під обстрілом перебували Вовчанськ та смт Вільча Вовчанської громади. Пошкоджені кілька житлових будинків, сталися пожежі.

У смт Дворічна Куп'янського району зафіксоване пряме влучання ворожого снаряда в житловий будинок.

"На лінії зіткнення наші військові надійно тримають свої позиції та ведуть бої з російськими окупантами", – написав очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 22 лютого: під вогнем більше двадцяти населених пунктів

Ворог і далі зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському та інших напрямках. Є велика небезпека подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Ворожих обстрілів зазнали райони понад 20 населених пунктів на Харківщині. Серед них - Стрілеча, Мороховець, Стариця, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Волохівка,  Бударки, Бологівка та Колодязне.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник здійснив обстріли по районах населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Котлярівка, Куп’янськ і Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися