Вибухи в Харкові: не ігноруйте сигналів тривоги

Російські війська запускають ракети по Харкову.

Близько 10:30 у Харкові пролунало щонайменше чотири гучних вибухи. Очільник області та Харківський міський голова підтвердили інформацію про обстріл міста з території росії.

У Харкові лунає сигнал "Повітряної тривоги" та гучні вибухи. Очевидці з телеграм-каналів повідомляють про дуже гучні вибухи та "прильоти", видніється задимлення після влучання ракет у місті.

Харківський міський голова Ігор Терехов о 10:31 написав:

"Б’ють по Харкову. У місті пролунали вже кілька вибухів. Можливі ще пуски ракет з території росії. Будьте обережні".

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов закликав харків’ян та мешканців області не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та знаходитись в укриттях.

Ігор Терехов о 10:55 повідомив: "Попередньо чотири удари прийшлися по Київському району міста Харкова. Ворог цілить по промисловим об‘єктам. Щодо жертв та руйнувань - інформація на разі уточнюється".

Олег Синєгубов повідомив про поранених о 10:53: "За інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, поранення отримали двоє людей. Вони у легкому стані, отримують допомогу спеціалістів".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов: Попереду – глобальні роботи з відновлення ТЕЦ та теплових мереж

Орієнтовна вартість відновлення тепломереж становить більше мільярда гривень.

Міська влада посилено працюватиме над відновленням теплоенергетичної інфраструктури. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов заявив 20 лютого під час пресконференції за підсумками робочої наради з міністром енергетики України Германом Галущенком, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

"Систему теплопостачання у Харкові перезапускали вже сім разів з початку опалювального сезону. Звичайно, ми будемо готуватися до нового опалювального сезону у співпраці з міністерством. Виділятимемо кошти з міського бюджету, залучатимемо фінанси держави для відновлення пошкоджених підприємств. Попереду – глобальні роботи з відновлення ТЕЦ та теплових мереж", - зазначив міський голова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися