Поліція Харкова затримала 17 осіб для перевірки: що трапилося

Люди можуть бути причетними до ДРГ на території області.

Харківські поліцейські минулої доби опрацювали 862 повідомлення  громадян про правопорушення. Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 17 осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На Харківщині ворог не зменшує інтенсивності застосування збройних обстрілів, в результаті яких зазнають руйнувань цивільні об’єкти. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти упродовж доби зафіксували усі факти пошкодження інфраструктури внаслідок обстрілів і відкрили кримінальні провадження.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3300 транспортних засобів.

Працівники полку поліції особливого призначення зупинили у Куп’янську автомобіль, в якому знаходились два чоловіки 31 та 35 років. В ході огляду автівки поліцейські виявили патрони для вогнепальної зброї та комплект форми військових рф. Проводиться перевірка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вибухи в Харкові: не ігноруйте сигналів тривоги

Близько 10:30 у Харкові пролунало щонайменше чотири гучних вибухи. Очільник області та Харківський міський голова підтвердили інформацію про обстріл міста з території росії.

У Харкові лунає сигнал "Повітряної тривоги" та гучні вибухи. Очевидці з телеграм-каналів повідомляють про дуже гучні вибухи та "прильоти", видніється задимлення після влучання ракет у місті.

Харківський міський голова Ігор Терехов о 10:31 написав:

"Б’ють по Харкову. У місті пролунали вже кілька вибухів. Можливі ще пуски ракет з території росії. Будьте обережні".

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов закликав харків’ян та мешканців області не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та знаходитись в укриттях.

Ігор Терехов о 10:55 повідомив: "Попередньо чотири удари прийшлися по Київському району міста Харкова. Ворог цілить по промисловим об‘єктам. Щодо жертв та руйнувань - інформація на разі уточнюється".

Олег Синєгубов повідомив про поранених о 10:53: "За інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, поранення отримали двоє людей. Вони у легкому стані, отримують допомогу спеціалістів".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися