Сергій та Сніжана Бабкіни отримали нагороди від тероборони Харкова

Український музикант Сергій Бабкін та його дружина Сніжана активно підтримують рідне місто Харків під час повномасштабної війни.

За патріотизм та допомогу місту зіркове подружжя отримало від 127-ї Окремої бригади Територіальної оборони Харкова почесну нагороду. Про важливу відзнаку Бабкін розповів у своєму Instagram та зізнався, що для нього та Сніжани цей момент став справжньою несподіванкою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на "ТСН".

"Під час концерту у рідному Харкові з нами сталося дещо неочікуване – нам зі Сніжаною вручили нагрудні знаки - почесні відзнаки 127-ї Окремої бригади Територіальної оборони ІІІ ступеня. Мені забракло слів, щоб на сцені сказати, що це означає для нашої сім’ї, для нас як громадян України. Перш за все, це велика честь, і ми будемо робити і далі все, що від нас залежить, щоб бути цієї честі гідними. Не буде перебільшенням сказати, що це - найважливіша нагорода в моєму житті", - поділився музикант.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вибухи в Харкові: не ігноруйте сигналів тривоги

Близько 10:30 у Харкові пролунало щонайменше чотири гучних вибухи. Очільник області та Харківський міський голова підтвердили інформацію про обстріл міста з території росії.

У Харкові лунав сигнал "Повітряної тривоги" та гучні вибухи. Очевидці з телеграм-каналів повідомляють про дуже гучні вибухи та "прильоти", видніється задимлення після влучання ракет у місті.

Харківський міський голова Ігор Терехов о 10:31 написав:

"Б’ють по Харкову. У місті пролунали вже кілька вибухів. Можливі ще пуски ракет з території росії. Будьте обережні".

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов закликав харків’ян та мешканців області не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та знаходитись в укриттях.

Ігор Терехов о 10:55 повідомив: "Попередньо чотири удари прийшлися по Київському району міста Харкова. Ворог цілить по промисловим об‘єктам. Щодо жертв та руйнувань - інформація на разі уточнюється".

Олег Синєгубов повідомив про поранених о 10:53: "За інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, поранення отримали двоє людей. Вони у легкому стані, отримують допомогу спеціалістів".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися