Олег Синєгубов розповів про «прильоти» у Харкові

Окупанти не полишають спроб знищити критичну інфраструктуру Харкова.

Сьогодні зранку ворог завдав 4 ракетні удари по об'єктах промислової інфраструктури в Київському районі Харкова. За попередніми даними, удари були завдані ракетами ЗРК С-300. В ефірі "Єдиних новин" начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію на Харківщині, повідомляють "Коментарі. Харків".

Двоє чоловіків 46 та 57-років отримали поранення та були госпіталізовані. На місці працюють підрозділи ДСНС та медики. Роботи з ліквідації наслідків ударів тривають.

Також очільник області повідомив, що сьогодні зранку ворог знову обстрілював Куп'янськ та навколишні населені пункти. Пошкоджено приватний будинок. Поранення отримав 40-річний цивільний чоловік. Також сьогодні зранку під вогнем була Вовчанська громада. В с. Нестерне пошкоджено господарські споруди та будівлі фермерського господарства.

"Напередодні ми відновили навчання онлайн в закладах освіти Куп'янської громади. Попри те, що ці території постійно обстрілюються ворогом, діти з Куп'янська, незалежно від того де вони зараз проживають, можуть продовжити навчання у своїх навчальних закладах", – зазначає Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вибухи в Харкові: не ігноруйте сигналів тривоги

Близько 10:30 у Харкові пролунало щонайменше чотири гучних вибухи. Очільник області та Харківський міський голова підтвердили інформацію про обстріл міста з території росії.

У Харкові лунав сигнал "Повітряної тривоги" та гучні вибухи. Очевидці з телеграм-каналів повідомляють про дуже гучні вибухи та "прильоти", видніється задимлення після влучання ракет у місті.

Харківський міський голова Ігор Терехов о 10:31 написав:

"Б’ють по Харкову. У місті пролунали вже кілька вибухів. Можливі ще пуски ракет з території росії. Будьте обережні".

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов закликав харків’ян та мешканців області не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та знаходитись в укриттях.

Ігор Терехов о 10:55 повідомив: "Попередньо чотири удари прийшлися по Київському району міста Харкова. Ворог цілить по промисловим об‘єктам. Щодо жертв та руйнувань - інформація на разі уточнюється".

Олег Синєгубов повідомив про поранених о 10:53: "За інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, поранення отримали двоє людей. Вони у легкому стані, отримують допомогу спеціалістів".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися