Наступив на міну «Пелюстка»: на Харківщині чоловік отримав вибухову травму

Чоловік – працівник лісового господарства.

Мінна небезпека на Харківщині залишається дуже високою. Сьогодні в Ізюмі цивільний чоловік 55 років наступив на міну "Пелюстка". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Чоловіка госпіталіували з вибуховим пораненням. Наразі медики надають йому медичну допомогу. Чоловік – працівник лісового господарства.

"Вкотре закликаю усіх мешканців області бути максимально обережними. У разі виявлення підозрілого предмета в жодному разі не чіпайте його та повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію", – звернувся до мешканців області Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Олег Синєгубов розповів про "прильоти" у Харкові

Сьогодні зранку ворог завдав 4 ракетні удари по об'єктах промислової інфраструктури в Київському районі Харкова. За попередніми даними, удари були завдані ракетами ЗРК С-300. В ефірі "Єдиних новин" начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію на Харківщині, повідомляють "Коментарі. Харків".

Двоє чоловіків 46 та 57-років отримали поранення та були госпіталізовані. На місці працюють підрозділи ДСНС та медики. Роботи з ліквідації наслідків ударів тривають.

Також очільник області повідомив, що сьогодні зранку ворог знову обстрілював Куп'янськ та навколишні населені пункти. Пошкоджено приватний будинок. Поранення отримав 40-річний цивільний чоловік. Також сьогодні зранку під вогнем була Вовчанська громада. В с. Нестерне пошкоджено господарські споруди та будівлі фермерського господарства.

"Напередодні ми відновили навчання онлайн в закладах освіти Куп'янської громади. Попри те, що ці території постійно обстрілюються ворогом, діти з Куп'янська, незалежно від того де вони зараз проживають, можуть продовжити навчання у своїх навчальних закладах", – зазначає Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися