На Харківщині “прильоти”: під завалами знаходяться люди

В результаті ворожого обстрілу є влучання в адміністративну будівлю

Загарбники вдарили сьогодні по Куп‘янську та Куп‘янському району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Очільник області повідомив, що зафіксували ворожий обстріл, попередньо, ракетою С-300. “Є влучання в адміністративну будівлю. Поранення отримав цивільний чоловік, який перебував поряд з будівлею. Під завалами наразі перебувають мінімум двоє людей”, - розповів Олег Синєгубов.

За його словами, на місці працюють всі рятувальні служби. 

Раніше очільник Харківської ОВА повідомив, що ворог продовжує обстрілювати мирних жителів Куп'янська. “Внаслідок ранкового обстрілу зазнали поранення 2 цивільні жінки. Наразі медики надають постраждалим необхідну допомогу”, - зазначив Олег Синєгубов..

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що житлові будинки, зруйновані у результаті ворожих обстрілів, планують розбирати одразу після проведення всіх необхідних процедур. Очільник міста Ігор Терехов нагадав, що у Харкові не підлягають відновленню 500 будинків. Ігор Терехов розповів про майбутні плани - будуть зведені нові житлові будинки, школи, дитячі садки. Мер Харкова повідомив, що зволікати з розбором зруйнованих будинків влада не буде, однак перед початком робіт зі знесення потрібно виконати необхідні процедури. Ігор Терехов припустив, що роботи почнуться навесні.

Також Харківський міський голова розповів, що у місті запланували зведення двох мікрорайонів загальною площею 700 га. Один з них буде знаходитися у районі ст. м. “Барабашово”, інший побудують на поки що незабудованих земельних ділянках  Північної Салтівки.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися