У Харкові відкрилася виставка фотопроєкту «Янголи Спорту»

Виставку відкрили на станції метро «Університет».

Виставку фотопроєкту "Янголи спорту" відкрито 24 лютого на ст. м. "Університет" (фойє, 2-й поверх).

Як повідомили у Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту, проєкт був заснований Спортивним комітетом України у квітні 2022 року. На виставці представлені фотографії спортсменів, життя яких обірвалося через повномасштабну війну. Серед них – чемпіони світу і Європи, багаторазові переможці національних першостей з олімпійських і неолімпійських видів спорту, ветерани спорту і діти, які тільки починали свій спортивний шлях і чиє життя жорстоко обірвалося.

Серед "Янголів спорту" – харків'яни Артем Бородавка (фрісбі, 39 років), Владислав Шаповалов (гірьовий спорт, 19 років), Дмитро Шарпар (фігурне катання, 25 років), Євген Малишев (біатлон, 19 років), Олександр Клушин (ММА), 28 років), Вадим Денчик (стендова стрільба, 54 роки), Олексій Биковський (американський футбол, 28 років), Олександр Заколодний та Григорій Григор'єв (альпінізм, по 35 років), Микола Півень (біатлон, 50 років), Михайло Барибін (біатлон, 51 рік), Дмитро Кобенко (важка атлетика, 21 рік), Анастасія Гончарова (велоспорт, 21 рік), Кирило Баєв (ММА, 21 рік), В'ячеслав Шахов (волейбол, 43 роки).

Зазначимо, що експозицію вже показали у Києві, Житомирі, Рівному, Львові та Івано-Франківську. У Харкові з нею можна буде ознайомитися до 9 березня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов звернувся до харків’ян у річницю повномасштабного вторгнення (ВІДЕО)

У день річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну, Харківський міський голова опублікував відеохроніку страшних подій року війни, яка намагалася знищити Харків, Україну та наших людей.

"Сьогодні хочу сказати про те, як війна змінила нас, харків’ян.

Щодня ми разом бачили, як руйнують наше місто і наше життя. Але не вдалося зламати нашу єдність, нашу силу, нашу гідність і нашу віру у Перемогу! Ми всі прийшли на допомогу один одному. І я пишаюся цим. І вірю, що разом ми зробимо своє місто найкращим містом в Україні. Ми дамо йому нове життя. Ніколи не хотів, щоб це було такою ціною.

Хочу висловити слова подяки тим, хто боронить нашу країну, наш Харків. А також слова співчуття всім, хто відчув біль втрати. Нам всім потрібні сили, щоб закінчити війну Перемогою та жити і працювати далі.

Вірю, що людей, які під час війни демонструють найкращі людські якості, не перемогти, тож наша Перемога – з кожним днем все ближче! І я також вірю у те, що всі ті найкращі якості, які в нас, попри весь жах, пробудила ця страшна війна, допоможуть нам у мирному житті відбудовувати свою країну та Харків!

Дякую вам, харків’яни, за те, що незважаючи, хто де був – у місті, чи вимушеному вид’їзді – ми все одно були разом! І будемо надалі, бо ми - харків’яни!".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися