У Харківській області окупанти продовжують наступи: що відомо

На Слобожанському напрямку не виявлено ознак формування наступальних угруповань окупантів

Військові РФ зосереджують основні зусилля на проведенні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби українські захисники відбили 71 атаку противника на вказаних напрямках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ. 

При цьому ворог постійно веде повітряну розвідку для коригування вогню.

На Слобожанському, а також Волинському, Поліському та Сіверському напрямках не виявили ознаки формування наступальних угруповань окупантів. Ворожі війська обстріляли райони населених пунктів Стариця, Варварівка, Вовчанськ, Вільча, Огірцеве та Бологівка Харківської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник вів безуспішні наступальні дії. Ворожі атаки зафіксовані поблизу Площанки, Невського, Кремінної, Діброви, Білогорівки, Спірного, Роздолівки, Федорівки, Васюківки, а також в районі Серебрянського лісництва. Здійснив артилерійські обстріли неподалік Новомлинська, Дворічної, Гряниківки, Куп’янська, Кислівки, Табаївки, Берестового Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на вечір 22 лютого у Харківській області виявили спроби проникнення ДРГ. У районі Бологівки було виявлено ворожу диверсійно-розвідувальну групу. У результаті вогневого впливу підрозділів Сил оборони противник відійшов на територію Російської Федерації. На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог провів декілька безуспішних наступальних дій. Також ворожі війська здійснили спробу проникнення диверсійно-розвідувальної групи в районі Фиголівки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися