Наслідки ворожих обстрілів Харківської області 25 лютого (ФОТО)

У результаті ворожих обстрілів було розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни

Слідчі фіксують наслідки ворожих обстрілів на території Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області та Харківської обласної прокуратури.

У Куп'янську через ворожі обстріли 25 лютого було пошкоджено приватні житлові будинки та господарчі споруди. Постраждала 82-річна жінка. 

У смт Куп'янськ-Вузловий пошкоджено п’ятиповерхові житлові будинки.

Протягом дня окупанти атакували місто Вовчанськ. Пошкоджено щонайменше 3 житлові будинки. Обійшлося без постраждалих. Також військові РФ обстріляли населені пункти Чугуївського та Харківського районів. 

За процесуального керівництва Куп’янської та Ізюмської окружних прокуратур Харківської області було розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)

За даними слідства, крім вказаних вище фактів обстрілів 25 лютого близько 15:00 окупанти з артилерії обстріляли с. Першотравневе Ізюмського району. У результаті обстрілу було пошкоджено приватні домоволодіння.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області ворожі війська продовжують спроби наступу в Харківській області. Відповідні дії ворога зафіксовані у Куп'янському районі. При цьому, за даними Генштабу, на Слобожанському напрямку не виявлено ознак формування наступальних угруповань окупантів.

Ворожі атаки зафіксовані поблизу Площанки, Невського, Кремінної, Діброви, Білогорівки, Спірного, Роздолівки, Федорівки, Васюківки, а також в районі Серебрянського лісництва.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися