Кількість ворожих атак збільшується: де на Харківщині наступають війська РФ

Минулої доби ворог здійснив 81 атаку

Розпочалася триста шістдесят дев’ята доба російського повномасштабного вторгнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ. 

Ворожі війська продовжують зосереджувати наступальні дії Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби ворог здійснив 81 атаку у цих напрямках - всі вони буди відбиті. 

“Ворог намагається знищити критичну інфраструктуру України, продовжує завдавати ударів, здійснювати артилерійські обстріли цивільних об’єктів та будинків мирного населення. Ворог постійно веде повітряну розвідку для коригування своїх ударів”, - розповіли в Генштабі. .

По всій території України залишається високим рівень загрози завдання РФ ракетних ударів.

На Слобожанському напрямку, як і на кордоні з країною-агресором в інших регіонах оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Противник і надалі зберігає військову присутність поблизу державного кордону України, проте ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

Ворожі здійснив мінометні та артилерійські обстріли районів населених пунктів Ветеринарне, Черовна Зоря, Стрілеча, Стариця, Вовчанські Хутори, Черняки, Лошакове, Красне Перше, Строївка, Новомлинськ, Дворічна, Западне та Купянськ Харківської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог вів безуспішні наступальні дії в районах Новоселівського, Площанки, Білогорівки, Спірного та Берестового. Ворожі артилерійські обстріли зафіксовано у понад 25 населених пунктах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби, 26 лютого, ворожі війська обстріляли прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися