Обстріли Харківщини на 26 лютого: де були “прильоти”

У результаті ворожих обстрілів було пошкоджено 5-поверхові житлові будинки

Минулої доби ворожі війська обстріляли прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

“Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено щонайменше 4 приватних житлових будинки, зруйновані господарчі споруди. Через сильний стрес постраждала 82-річна жінка. Отримала допомогу на місці”, - розповів Олег Синєгубов.

У смт Куп'янськ-Вузловий у результаті ворожих обстрілів було пошкоджено 5-поверхові житлові будинки.

Близько 20:00 з артилерії ворожі війська обстріляли с. Моначинівка Куп'янського району. За словами очільника Харківської ОВА, обійшлося без постраждалих.

Олег Синєгубов зазначив, що в області триває гуманітарне розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 46 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення наші захисники надійно тримають позиції та ведуть бої з російськими окупантами. Підтримуємо ЗСУ та працюємо далі на нашу Перемогу!”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області ворожі війська продовжують спроби наступу в Харківській області. Відповідні дії ворога зафіксовані у Куп'янському районі. При цьому, за даними Генштабу, на Слобожанському напрямку не виявлено ознак формування наступальних угруповань окупантів.

Ворожі атаки зафіксовані поблизу Площанки, Невського, Кремінної, Діброви, Білогорівки, Спірного, Роздолівки, Федорівки, Васюківки, а також в районі Серебрянського лісництва.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися