Обстріли Харківщини на 27 лютого: є “прильоти” та постраждалі

У Харківській області тривають роботи з розмінування

Протягом минулої доби, 26 лютого, ворожі війська масовано обстрілювали з артилерії та мінометів прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

У Вовчанську один з ворожих снарядів вдарив по приватному подвір'ю. У результаті обстрілу було пошкоджено будинок, знищено гараж та господарську споруду. Внаслідок обстрілу виникла пожежа.

“Осколкове поранення отримав 73-річний чоловік. Госпіталізований у стані середньої тяжкості”, - повідомив Олег Синєгубов.

У с. Курилівка Куп'янського району обстрілами пошкоджений приватний будинок та гараж.

У Харківській області тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили ще 84 вибухонебезпечні предмети.

“На лінії зіткнення тривають бої. ЗСУ надійно тримають свої позиції та завдають ворогу відчутних втрат. Віримо в ЗСУ та працюємо на перемогу далі”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська продовжують зосереджувати наступальні дії Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби ворог здійснив 81 атаку у цих напрямках - всі вони буди відбиті. 

На Слобожанському напрямку, як і на кордоні з країною-агресором в інших регіонах оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Противник і надалі зберігає військову присутність поблизу державного кордону України, проте ознак формування наступальних угруповань не виявлено.




Джерело: https://t.me/synegubov/5630
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися