Прикордонникам Харківщини передали необхідну техніку (ФОТО)

Дрон передали з Британії, автівку та корпуси для гранат-бомб забезпечили українські волонтери

Прикордонникам Харківської області передали новий автомобіль, дрон та корпуси для гранат-бомб, що запускають з БПЛА. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За словами керівника ХОВА, забезпечення захисників усім необхідним є одним з пріоритетів влади області. 

Допомогу вдалося забезпечити завдяки співпраці Харківської ОВА з українськими та іноземними волонтерами. Дрон передав волонтер із Великої Британії, автівку та корпуси для гранат-бомб забезпечили українські волонтери.

“Впевнений, це обладнання допоможе нашим військовим ще більш ефективно знищувати окупантів. Продовжуємо спільно працювати на Перемогу”, - наголосив Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 27 лютого, передали автівки для потреб трьох бригад захисників України. Директор Департаменту культури та туризму Харківської ОВА Едуард Павленко розповів, що у понеділок, 27 лютого, у співпраці з волонтерами передали: 

  • одну машину 92-ій окремій механізованій бригаді імені кошового отамана Івана Сірка,

  • два позашляховики – для 127-ої окремої бригади Сил територіальної оборони,

  • два універсали - для 113-ї окремої бригади територіальної оборони. Благодійники знаходять машини як у Європі, так і в Америці.

Волонтер БО "Благодійний фонд "Моторизована Січ“ Юрій Мірошниченко розповів, що машини, які передали військовим, вдалося придбати завдяки краудфандингу. Перед тим, як передавати техніку військовим, буд проведений технічний огляд та необхідний ремонт.




Джерело: https://t.me/synegubov/5639
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися