Росіяни вбили жінку у Харківській області

Ворожий обстріл забрав життя жінки на Харківщині.

За минулу добу рятувальники ДСНС виїжджали на ліквідацію пожеж та перевірку місць, де сталися ворожі обстріли. Про це йдеться в оперативному зведенні обласного главку ДСНС станом на ранок, повідомляють "Коментарі. Харків".

Так, 2 березня о 14:30 рятувальники з Куп’янська разом із колегами з Луганська виїхали на гасіння пожежі, спричиненої ворожим обстрілом, до с. Подоли. Там на приватному подвір’ї горіла господарча споруда на площі 30 кв.м. Вогонь локалізували о 14:43 та повністю ліквідували о 15:35.

Два рази Куп’янські рятувальники виїжджали на перевірку місць влучання ворожих снарядів. Зокрема у м. Куп’янську виявлені руйнації та пошкодження будівель медичної установи. А в с. Подоли на території приватного домоволодіння виявлено тіло загиблої 73-річної жінки, яка потрапила під обстріл окупантів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 3 березня: атаки противника успіхів не мають

Розпочалася триста сімдесят третя доба російського широкомасштабного вторгнення. На Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках минулої доби наші воїни відбили понад 85 атак противника. Загроза завдання ворогом ракетних ударів є значною по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Протягом минулої доби ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли районів 18 населених пунктів Харківської області. Серед них Красне, Глибоке, Веселе, Вовчанськ, Огірцеве, Стрілеча. 

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник вів наступальні дії в районах Білогорівки Луганської області та Спірного Донецької області, успіху не мав. Здійснив артилерійські обстріли неподалік 20 населених пунктів. Це, зокрема, Дворічна, Лиман Перший, Петропавлівка, Куп’янськ Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися