У громаді Харківської області не зможуть оповіщати про небезпеку

Ведуться відповідні ремонтні роботи.

У місті Валки на Харківщині через поломку тимчасово не працює система оповіщення про повітряну небезпеку на мікрорайоні Посуньки. Ведуться ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради.

Щодо системи оповіщення в центрі міста, то завершуються роботи з її модернізації, після чого звукове оповіщення про повітряну безпеку буде відновлено.

"Переконливе прохання – користуватися відповідними мобільними додатками та інформацією в соцмережах", – звертаються до мешканців міста у міськраді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 3 березня: атаки противника успіхів не мають

Розпочалася триста сімдесят третя доба російського широкомасштабного вторгнення. На Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках минулої доби наші воїни відбили понад 85 атак противника. Загроза завдання ворогом ракетних ударів є значною по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Протягом минулої доби ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли районів 18 населених пунктів Харківської області. Серед них Красне, Глибоке, Веселе, Вовчанськ, Огірцеве, Стрілеча. 

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник вів наступальні дії в районах Білогорівки Луганської області та Спірного Донецької області, успіху не мав. Здійснив артилерійські обстріли неподалік 20 населених пунктів. Це, зокрема, Дворічна, Лиман Перший, Петропавлівка, Куп’янськ Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися