У Харківській області ракети влучили у енергетичний об’єкт – Міністр енергетики

Російські військові також гатили ракетами по житлових кварталах.

Станом на ранок ракетні удари росії в областях України прийшлися по об’єктах критичної інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністра енергетики Германа Галущенка.

"Чергова варварська масована атака на енергетичну інфраструктуру України. В результаті обстрілів пошкоджено останню лінію, яка живила ЗАЕС. Зараз станція працює на дизельних генераторах.

росіяни ставлять світ на межу ядерної катастрофи. І це наступного  дня після перемовин з ООН про демілітаризацію ЗАЕС.

Також станом на 6:30 зафіксовані обстріли енергетичних об’єктів в Київській, Миколаївській, Харківській, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській та Житомирській областях", – повідомив Герман Галущенко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харкова та області: триває масштабна повітряна тривога

Сьогодні близько четвертої ранку Харків опинився під обстрілом російських військових. Ракетні удари відбуваються багатьма областями України. Окупанти випускають ракети по мирним мешканцям рано вранці у четвер, коли ще всі дома і сплять у ліжках.

"У Харкові серія вибухів. Поки без подробиць, але прошу всіх бути обережними.

Під прицілом енергетична інфраструктура. У деяких районах Харкова є проблеми зі світлом. Але ми вистоїмо і все полагодимо", – написав харківський міський голова Ігор Терехов одразу після "прильотів".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що під ударом знаходиться місто та область.

"Ворог завдав біля 15 ударів по місту і області. Під прицілом окупантів знову об‘єкти критичної інфраструктури. Попередньо, є влучання у приватний житловий будинку на Харківщині. Інформація щодо постраждалих і масштабів руйнувань уточнюється.

Загроза повторних ударів зберігається! Залишайтеся в укриттях!", – написав очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися