Що у Харкові відбувається після ранкових обстрілів

Метро у Харкові працює як укриття.

Внаслідок ворожих обстрілів енергоструктури у Харкові не працює наземний електротранспорт. Замість нього на маршрути виведені автобуси по схемі блек-ауту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також не перевозить пасажирів метрополітен – підземка працює у режимі укриття.

Над усуненням наслідків російських обстрілів працюють усі комунальні та енергослужби.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В "Укренерго" повідомили про обмеження на Харківщині

Всю ніч 9 березня тривала 15-та масована ракетна атака росіян на енергетичну інфраструктуру. Для зменшення ризиків були превентивно застосовані обмеження у всіх регіонах. Триває відновлення роботи енергосистеми, електропостачання поступово відновлюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

"Водночас внаслідок атаки є пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури. Тому обмеження будуть застосовані у Житомирській, Харківській та Одеській областях.

Ремонтні бригади вже виїхали для усунення наслідків обстрілів та відновлення живлення", – повідомляють в енергокомпанії.

У Харківській області ракети влучили у енергетичний об'єкт - Міністр енергетики

Станом на ранок ракетні удари росії в областях України прийшлися по об’єктах критичної інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністра енергетики Германа Галущенка.

"Чергова варварська масована атака на енергетичну інфраструктуру України. В результаті обстрілів пошкоджено останню лінію, яка живила ЗАЕС. Зараз станція працює на дизельних генераторах.

росіяни ставлять світ на межу ядерної катастрофи. І це наступного  дня після перемовин з ООН про демілітаризацію ЗАЕС.

Також станом на 6:30 зафіксовані обстріли енергетичних об’єктів в Київській, Миколаївській, Харківській, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській та Житомирській областях", – повідомив Герман Галущенко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися