Ігор Терехов розповів, як у Харкові курсує транспорт

У Харкові є обмеження у курсуванні громадського транспорту.

Після вчорашніх ракетних обстрілів комунальні служби разом з енергетиками відновили електропостачання приблизно в 60% житлових будинків. Про це сьогодні, 10 березня, на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міськради.

"За ніч нам вдалося заживити близько 60% житлових будинків. Є певні труднощі. Сподіваємося, що найближчим часом ми відновимо у Харкові нормальне електропостачання", - повідомив мер.

Також він зазначив, що наземний електротранспорт та метрополітен не працюють. Для потреб харків'ян продовжують курсувати муніципальні автобуси.

З картою тимчасових автобусних маршрутів на період відключення електроенергії можна ознайомитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

“Ситуація дійсно важка” – поки невідомо, коли відновлять світло у Харкові

Критична інфраструктура Харкова працює на альтернативних джерелах живлення, проте без світла лишаються 470 тисяч абонентів міста. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в етері національного телемарафону.

“Під’єднана вся критична інфраструктура міста – це й водоканал, очисні споруди тощо. Зараз уже фактично в ручному режимі намагаємося подати воду до багатоповерхівок. Ситуація дійсно важка.

По мірі ліквідації наслідків ворожих атак ми відновлюємо електропостачання поквартально по місту Харкову. Важко робити прогнози. Наші енергетики роблять усе можливе. У нас були прогнози, що ще вчора до кінця дня ми мали відновити електропостачання, однак руйнування досить значні, що потребує спеціального обладнання.

Ну, і фактично, знову ж таки люди працювали цілу добу, щоб мати таку ситуацію з електропостачанням, яку ми наразі маємо. Це питання на контролі в ОП. Уся необхідна допомога Харкову та області надається. Тут потрібно лише почекати”, – сказав начальник ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися