Близько 12 тисяч харків’ян скористалися «пунктами незламності» за добу

Блекаут у місті почався через масований ракетний обстріл.

Понад 11,8 тис. харків’ян скористалися "пунктами незламності" за добу 9 березня під час блекауту, викликаного російськими обстрілами об'єктів енергетичної інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, станом на 12:00 в них перебувало 1440 осіб, на 15:00 - 2211, на 18:00 - 3654, з 18:00 до 9:00 - 3906.

Загалом у місті відкрито 64 "пункти незламності". Там харків’яни можуть зігрітися, зарядити мобільні пристрої та під'єднатися до інтернету.

Також на базі закладів середньої освіти Харкова продовжують працювати пункти видачі безкоштовного харчування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов розповів, як у Харкові курсує транспорт

Після вчорашніх ракетних обстрілів комунальні служби разом з енергетиками відновили електропостачання приблизно в 60% житлових будинків. Про це сьогодні, 10 березня, на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міськради.

"За ніч нам вдалося заживити близько 60% житлових будинків. Є певні труднощі. Сподіваємося, що найближчим часом ми відновимо у Харкові нормальне електропостачання", - повідомив мер.

Також він зазначив, що наземний електротранспорт та метрополітен не працюють. Для потреб харків'ян продовжують курсувати муніципальні автобуси.

З картою тимчасових автобусних маршрутів на період відключення електроенергії можна ознайомитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися