У Харкові відкрили ще один пункт незламності: адреса

Там також працює видача гарячих обідів.

Громадська організація "Я врятований" спільно з "Nova Ukraine" за підтримки фонду Говарда Баффета обладнала ще один "пункт незламності" у Харкові. Він працює на базі спеціалізованої школи №155 (пр. Героїв Харкова, 318-а). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Партнери передали термінал "StarLink", генератор, потужний павербанк, термопоти, теплові пушки тощо. Також на базі школи відкрита муніципальна кухня, де охочі можуть безкоштовно отримати гарячий обід.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині проходить евакуація: вивозять усіх, хто хоче

Через щоденні ворожі обстріли Куп'янської громади продовжується евакуація звідти цивільного населення, передусім сімей з дітьми та маломобільних людей. Про це в ефірі "Єдиних новин" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Зусиллями ОВА та за допомогою волонтерських організацій ми вивозимо усіх, хто хоче залишити небезпечні місця. Усі евакуйовані люди отримують гуманітарну допомогу та безкоштовне житло або у відносно безпечних районах Харківщини, або за межами області. Так, Житомир зараз готовий розмістити в достатньо комфортних умовах 500 сімей з дітьми із Куп'янська". – розповів очільник області.

Він також повідомив, що енергетики області дві доби безперервно працювали над ліквідацією наслідків ракетного удару для енергосистеми Харківщини. Наразі в Харкові електропостачання повністю відновлено для споживачів та об'єктів критичної інфраструктури.

У Харкові діють графіки погодинних відключень

В Харкові після аварійного ремонту частково повернуто в роботу одну з теплових електростанцій, а також знову працює в мережі один з об’єктів магістральних мереж НЕК "Укренерго". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію енергокомпанії.

Критична інфраструктура міста повністю заживлена, продовжується робота над можливістю повного відновлення електропостачання міста та області.

Все ще діють мережеві обмеження у Житомирській та Харківській областях, які призводять до необхідності застосовувати графіки погодинних відключень. Ці графіки складають і застосовують обленерго.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися