Жителів Харкова та області попередили про небезпеку: подробиці

Не наражайте на небезпеку своє життя і життя ваших дітей.

Засновник харківського Екопарку Олександр Фельдман закликав харків'ян утриматися цієї весни від відвідування Фельдман Екопарку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію парку у соцмережах.

"Ми завжди були раді нашим численним гостям, які протягом багатьох років відкривали весняно-літній сезон у парку. Але цього року, будь ласка, зачекайте. Не наражайте на небезпеку своє життя і життя ваших дітей. Сьогодні територія Екопарку потребує масштабних робіт з розмінування. Ворог нещадно знищував усе живе, сліди цього дикого варварства буквально рвуть душу", – написав Олександр Фельдман.

Він також повідомив, що вже зараз почалися відновлювальні роботи, але головним питанням наразі залишається розмінування території.

"Харківська обласна та міська влада робить все можливе та неможливе для того, щоб якнайшвидше очистити регіон від ворожих мін та снарядів, зробити місто та область безпечними для людей. Залучаються в тому числі й іноземні компанії, які після отримання всіх дозвільних документів почнуть розмінувати територію міста та області, у тому числі й територію Екопарку", – повідомив засновник Екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Азербайджан зацікавлений у відновленні Харкова: людям треба повертатися додому

Харківський міський голова Ігор Терехов та Почесний консул Азербайджанської Республіки у Харкові Афган Салманов 15 березня під час робочої зустрічі обговорили низку питань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, йшлося про можливість повернення до Харкова азербайджанців. Як зазначив Ігор Терехов, міська інфраструктура поступово відновлюється, місто повертається до звичного життя, наскільки це можливо за нинішніх обставин. Тому люди, звісно, можуть повертатися до власних будинків.

Афган Салманов розповів, що серед азербайджанських компаній, зокрема будівельних, є висока зацікавленість щодо участі у відновленні міста.

Ігор Терехов зазначив, що відновлення зруйнованого житла та інших об'єктів наразі актуальне питання, тому міська влада готова обговорювати майбутню співпрацю та інвестиційні проекти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися