У Харківській області тривають запеклі бої

У результаті обстрілу осколкові поранення отримала 51-річна мешканка смт Дворічна

Ворожі війська продовжують тероризувати мирне населення Харківської області, обстрілюючи прикордонні населені пункти області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Минулої доби під артилерійський вогонь окупантів потрапили щонайменше 13 населених пунктів. Серед них: Куп'янськ, Дворічна, Вовчанськ, Ветеринарне, Гряниківка та ін.

У смт Дворічна у результаті обстрілу осколкові поранення отримала 51-річна жінка. Вона госпіталізована у досить важкому стані. Лікарі борються за її життя. Також через обстріли були пошкоджені приватні будинки та господарські споруди. 

За словами Олега Синєгубова, в регіоні триває гуманітарне розмінування. Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 45 одиниць вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення тривають запеклі бої. Наші Захисники надійно утримують свої позиції та дають відсіч окупантам. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що розпочалася триста вісімдесят дев’ята доба російського широкомасштабного вторгнення. На Слобожанському напрямку оперативна обстановка залишається сталою.  Протягом доби ворожі війська здійснили обстріли районів населених пунктів Червона Зоря, Ветеринарне, Стрілеча, Стариця, Вовчанськ і Великий Бурлук у Харківській області. У Генштабі ЗСУ розповіли, що на Куп’янському напрямку противник продовжує спроби прорвати оборону наших військ. Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Путникове, Красне Перше, Дворічна, Гряниківка, Куп’янськ, Крохмальне та Берестове Харківської області.




Джерело: https://t.me/synegubov/5734
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися