Наступальні дії армії РФ на Харківщині тривають: що відомо

Ворожі війська намагаються прорвати оборону у Харківській області

Розпочалася триста вісімдесят дев’ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. 

На Слобожанському напрямку оперативна обстановка залишається сталою.  Протягом доби ворожі війська здійснили обстріли районів населених пунктів Червона Зоря, Ветеринарне, Стрілеча, Стариця, Вовчанськ і Великий Бурлук у Харківській області.

На Куп’янському напрямку противник продовжує спроби прорвати оборону наших військ. Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Путникове, Красне Перше, Дворічна, Гряниківка, Куп’янськ, Крохмальне та Берестове Харківської області.

У Генштабі наголосили, що залишається високою ймовірність подальших ударів по всій території України.

При цьому протягом минулої доби Авіація Сил оборони України завдала 10 ударів по районах зосередження окупантів. Водночас було збито БпЛА “Шахед-136”, а наші ракетники та артилеристи уразили 7 районів зосередження особового складу та військової техніки противника.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прокурори домоглись 15 років ув’язнення жінці, яка передавала ворогу інформацію про розташування українських військових у Харкові. У Харкові суд визнав винною 54-річну жінку за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Їй призначили покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їй на праві власності майна. Прокурори довели, що жінка під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну почала спілкуватися через Телеграм з двома представниками Росії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися